Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Wigilia dla zapracowanych

Maria Kuśmirek 14-12-2008, ostatnia aktualizacja 15-12-2008 16:33

Przygotowania do świąt ruszyły pełną parą. Jednak nie wszyscy chcą lub mogą spędzić w kuchni czas, który do wigilii pozostał.

Tradycyjny barszcz wystarczy podgrzać przed podaniem

Źródło: Życie Warszawy
  • Tradycyjny barszcz wystarczy podgrzać przed podaniem
  • Lepienie pierogów zostawmy tym, którzy mają na to czas