Wino, oliwa i przysmaki na Saskiej Kępie
Na degustację delicji śródziemnomorskich, oleju extravergine z oliwy i wina winnicy Concilio di Volano z Trydentu zaprasza w piątek Klub Kultury Saska Kępa
Spotkanie "Jak żyć i jeść by być młodym" zacznie się 14 września o godz. 19.30 w budynku przy ul. Brukselskiej 23.
Swoje doświadczenia przedstawi dietetyczka, prezenterka TV i specjalista do spraw żywności i sportu dr Alina Suder, która od wielu lat żyje i pracuje we Włoszech.
Jak podkreślają organizatorzy, celem tej inicjatywy jest promowanie smacznego i zdrowego żywienia i aktywności fizycznej. Będzie to też okazja do poznania modelu żywności śródziemnomorskiej, dostosowanego do gustu polskiego i włoskiego.
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.